De volledig nieuwe KIA Sportage

Van A naar B, uiteraard.  Maar dan wel terwijl u geniet van alles daartussen.

Meer bieden dan u zou verwachten is de rode draad doorheen de volledig nieuwe KIA Sportage.  Meer adembenemend design.  Meer spitstechnologie.  Meer geavanceerde systemen die uw comfort en veiligheid verhogen.  Meer redenen om buiten te komen en het maximum te halen uit elke dag.  Net als het ontdekken van een compleet nieuwe manier om naar de wereld te kijken.  Verkennen. Eropuit trekken. Ver weg en niet zo ver weg.  Op zoek naar nieuwe avontuur, plekken waar u nog nooit bent geweest. Met zoveel innovatie, stijl en comfort is de nieuwe Sportage de perfecte wagen om van elke rit iets bijzonder te maken.

Elke rit wordt een vakantie uitstap.

De nieuwe KIA Sportage werd gemaakt om comfortabel te zijn.  En zelfs meer dan dat. Hij werd ontwikkeld om elke rit bijzonder vlot, aangenaam en moeiteloos te maken.  Met bijvoorbeeld handenvrije technologie zonder sleutel (Sense en GT Line) als de intelligente elektrisch bediende achterklep (enkel op 2.0CRDi Sense en GT Line), hightech laders (enkel op 1.6T DCT en 2.0CRDi Auto) en zetels die u, ongeacht het seizoen, altijd in alle comfort laten rijden.  Het ruime gamma superintelligente systemen van de Sportage geven u meer dan genoeg redenen om er gemakkelijk bij te gaan zitten en te genieten van de rit.

Veel ruimte om van te genieten en om met anderen te delen.

Rijden is nog leuker samen met anderen.  De nieuwe KIA Sportage biedt dan ook een hoop ruimte.  Het interieur met unieke indeling maakt het uw passagiers net zo comfortabel als uzelf.  Dankzij de royale afmetingen en achterzetels met verstelbare rugleuninghoek voelt elke zitplaats aan als de beste.  Om u de flexibiliteit te geven alle ruimte te benutten zoals u dat wilt, kunnen de zetels van de Sportage verschoven worden en tot een nagenoeg vlakke vloer worden neergeklapt.  Door het royale volume van de koffer met in 2 standen verstelbare vloer hebt u ten slotte altijd genoeg ruimte voor bagage.

De nieuwe KIA Sportage heeft aan alles gedacht.  Dan hoeft u dat zelf niet te doen.