De nieuwe KIA Picanto

Eeuwig jong. Plezier gegarandeerd.

Met zijn jong, amusant en stijlvol imago straalt de gloednieuwe Picanto energie uit.  Maar er is nog meer, want door zijn ruim aanbod aan comfortfuncties, slimme manieren om verbonden te blijven en geavanceerde veiligheidstechnologieën is hij jong van geest.  Dit terwijl je er als bestuurder toch alle plezier aan beleeft.

Een compacte auto met stijl te koop.

Met zijn sportieve design valt de gloednieuwe Picanto zo in de smaak.  Zijn gestroomlijnde contouren en stoere accenten zoals de nieuwe, voor KIA typische grille en bumper, hebben er een verfijnd model van gemaakt dat prima geschikt is om de stad te doorkruisen.  En omdat u keuze hebt uit maar liefst 11 opwindende koetswerkkleuren, gaat u voor de wagen die perfect voor u is.

Op maat gemaakt, waar u ook gaat.

Met zijn compacte afmetingen, dynamische prestaties en verfrissende rijervaring vindt de gloednieuwe Picanto zijn weg in elke stad.  Maakt niet uit of u nu langs smalle steegjes of bochtige wegen moet, hij brengt u altijd veilig op uw bestemming.

Altijd een stap voor op de anderen.

In de wereld van vandaag verliest u niets meer uit het oog.  Daarom zit de nieuwe Picanto tjokvol systemen om contact te houden, op de hoogte te blijven en te allen tijde verbonden te zijn.

De nieuwe Picanto: een compacte wagen met ruimte in overvloed.