De nieuwe KIA Soul EV - mét € 3.500 premie van de Vlaamse regering!*

Elektrisch rijden.  100% efficiënt, 100% stijlvol.

Efficiency kenmerkt de KIA Soul EV.  Dankzij intelligente oplossingen gebruiken veel voertuigsystemen zo min mogelijk energie en worden energie teruggewonnen, zodat een optimale actieradius kan worden bereikt.  U kunt de KIA Soul EV zelfs zo programmeren dat het interieur voor vertrek wordt voorverwarmd met de stroom van het laadpunt.

 Stijlvol om uw vrije tijd te beleven.

Achter het stuur van de KIA Soul EV geniet u van het hoge vermogen en indrukwekkende koppel van de elektromotor.  De snel reagerende, 100% elektrische motor staat garant voor een dynamische acceleratie van 0-100km/u en een topsnelheid van 145 km/u.  Met een volle acculading kunt u tot wel 250km** afleggen zonder schadelijke stoffen uit te stoten!

Goed om te weten.

De betrouwbaarheid en duurzaamheid van de KIA Soul EV zijn grondig door KIA getest en daarom kunnen wij u hem, net als de rest van het KIA gamma, met trots aanbieden met de KIA toonaangevende garantie.  7 jaar fabrieksgarantie tot 150.000km.

De garantie op de capaciteit van de lithium-ion-polymeer-accu (EV-accu) is geldig voor 84 maanden of 150.000km vanaf de datum van de eerste service, afhankelijk van wat eerst komt, en dekt capaciteitsverlies lager dan 70% van de originele accu capaciteit.

* http://www.vlaanderen.be/nl/mobiliteit-en-openbare-werken/voertuigen/premie-voor-nieuwe-elektrische-wagen-wagen-op-waterstof

** theoretisch