De nieuwe KIA Soul

Karakter waar u op kunt vertrouwen.

Een bekroond design, meer rijplezier, innovatieve technologieën: de KIA Soul geeft u een volledig nieuwe rijervaring.  De opvallende two-tone kleurcombinaties, de onderscheidende LED koplampen en de karakteristieke achterklep zijn kenmerkend voor de KIA Soul.  En het geraffineerde interieur is ruimer en veelzijdiger dan u zou verwachten.

Klaar voor een nieuwe ervaring?

Voorzien van de nieuwste technologieën biedt de KIA Soul veel rijplezier.  Via het grote 8" touchscreen kunt u gemakkelijk het audio- en navigatiesysteem met display bedienen.  Het premium Infinity audiosysteem met 8 luidsprekers en externe versterker klinkt u altijd als muziek in de oren. U kunt audiobestanden van verschillende apparaten afspelen dankzij de AUX en USB aansluitingen en de MP3-compatibiliteit.

Fun en geraffineerd.

Funky en karakteristiek, zo kan het uiterlijk van de KIA Soul worden gekenmerkt.  Het interieur bevat cirkelvormige design-elementen.  Kwalitatief hoogwaardige, zachte materialen en oog voor detail vervolmaken de geraffineerde uitstraling van deze wagen.