De nieuwe Optima PHEV

De nieuwe milieuvriendelijke look

De nieuwe KIA Optima Plug-In Hybride gaat indruk maken.  Als milieuvriendelijke hybride bespaart hij op brandstof en uitstoot maar niet op stijl.  Dynamische lijnen en een sportief profiel zetten de toon en door zijn aandacht voor elk oogstrelend detail is de Optima Plug-In Hybride een genot om naar te kijken, vanuit elke hoek.

De LED-koplampen en een speciale ECO BLUE sierlijst voor de grille benadrukken de gespierde contouren en zorgen voor een betere verlichting en een lager energieverbruik.

Met een standaard EU-aansluiting kan de Optima Plug-In Hybride opgeladen worden met een gewoon 220V stopcontact thuis of aan een openbaar laadstation.

Hybride prestaties van een hoger niveau.

De indrukwekkende Optima Plug-In Hybride bewijst dat u uw uitstoot kunt terugdringen en toch prestaties kunt leveren.  Dankzij de geavanceerde aandrijflijn koppelt hij efficiëntie aan prestaties, met een snelle en naadloze overgang van elektrisch naar hybride (benzine/elektrisch) modus.  Zowel in stadsverkeer als op de snelweg.  (gemengd verbruik: 1,6l/100km - uitstoot CO² per kilometer: 37gr)

Het navigatiescherm toont informatie als energiestroom, rijstijl en efficiëntie.

Het instrumentenbord geeft nuttige informatie over de huidige modus (hybride - elektrische modus) en energiestroom.

De gemoedsrust die u nodig heeft.