De nieuwe KIA Optima Sportswagon

PREMIUM RIJDEN OP GROTE SCHAAL.

Aan alle opwindende designkenmerken en het geraffineerde interieur van de Optima-familie 2016, voegt de nieuwe Optima Sportswagon grotere praktische bruikbaarheid en de aantrekkingskracht van een stationwagen toe. Waar u ook kijkt, bij deze verlokkelijke wagen staat premium kwaliteit centraal - van de scherpe lijnen van zijn lange, slanke en dynamische profiel tot de zacht aanvoelende materialen en ergonomische afwerking van het veelzijdige en ruime interieur. Dit wordt gecombineerd met een overdaad aan intuïtieve en ondersteunende technologieën die gewoonlijk alleen met een hoger segment geassocieerd worden.

DE KRACHT VAN INNOVATIE.

De geraffineerde nieuwe Kia Optima Sportswagon is de ultieme mix van innovatie, veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid. Hij valt niet alleen op door zijn onderscheidende design, maar is ook toonaangevend in zijn klasse met een indrukwekkende hoeveelheid veiligheids- en comfortvoorzieningen.

De Optima GT Line schaamt zich niet om zijn sportieve kant te tonen, met veel opvallende details die de aandacht trekken.  Stoere LED-koplampen en -achterlichten met zwarte sierrand, speciale dorpels, een dubbele uitlaat en sportbumpers versterken zijn opvallende look.  En dan zijn er nog de typische KIA-grille, 18" lichtmetalen velgen en stijlvolle uitstroomopeningen die voor de nodige flair zorgen.

FLEXIBEL. VEELZIJDIG. RUIM.

U geniet pas echt van het leven als u alle vrijheid hebt om er alles van te maken. De nieuwe Optima Sportswagon biedt u daarvoor alle ruimte en flexibiliteit met zijn indrukwekkende bagageruimte, praktische, in één beweging neerklapbare, achterzetels en slimme interieurafmetingen waarmee u optimaal profiteert van de ruimte en het comfort. Daarnaast biedt hij praktische voorzieningen zoals opbergvakken in de vloer, een railsysteem met verstelbare bevestigingspunten en een automatische achterklep zodat u handenvrij toegang hebt tot de bagageruimte. Als de achterzetels zijn neergeklapt, beschikt u met de Optima Sportswagon over een bagageruimte van maar liefst 1.686 liter. In- en uitladen gaat bovendien moeiteloos dankzij de handige vlakke drempel van de bagageruimte.