De nieuwe KIA NIRO.  Crossover.  Hybride.

De meest uniek crossover is er!

Tromgeroffel. Hier is hij, de meest verrassende en buitengewone crossover ooit door Kia geproduceerd. De introductie van de nieuwe Kia Niro hybride crossover. Nee, u leest het niet verkeerd. Met deze wagen ervaart u de topkwaliteiten van een moderne crossover: compact exterieur, ruim en geraffineerd interieur, harmonisch gecombineerd met de beste talenten van een echte hybride, zeer efficiënte motor met een laag brandstofverbruik en een lage emissie. Kan u ook niet wachten om een testrit te maken?

Het beste van 3 werelden.

Hybride spirit.

Open het portier van de nieuwe Kia Niro en stap in. Nu zit u in een krachtige crossover die niet alleen milieuvriendelijk en betrouwbaar is en vol zit met technologie, maar ook nog eens veel rijplezier biedt. Een crossover met een hybride spirit. Niet slecht, toch?

Hybride body.

De nieuwe Kia Niro trekt snel de aandacht met zijn aerodynamische en scherpe, moderne lijnen. Vooraan pronken de kenmerkende Kia-grille en de opwindende bi-xenonkoplampen, die zonder moeite van de donkerste nacht een dag maken. Opgewonden? Kijk in het hoogwaardige, ruime interieur met glanzende accenten, volledig met leder beklede zetels en een ruime bagageruimte. Geweldig? Jazeker!

Hybride karma.

Met het juiste idee kan u fantastische prestaties leveren. En dat is exact het geval bij de nieuwe Kia Niro. Door de combinatie van een op een crossover gebaseerd silhouet met een lage uitstoot, staat de Niro in het compacte crossover-segment garant voor het laagste brandstofverbruik in zijn klasse en tevens voor een unieke rijervaring: ontspannend en tegelijkertijd stimulerend.

Welkom aan boord, hightech!

Adaptieve cruise control

Intelligentie in actie! Uw Kia Niro kan automatisch de snelheid regelen om een veilige afstand tot uw voorligger te bewaren.

Rijvakassistent

Het is goed om tijdens het rijden over een “derde oog” te beschikken. Soms merkt u wellicht niet op dat uw wagen zijn rijstrook dreigt te verlaten. Als dit gebeurt, wordt u snel gewaarschuwd door een piepend icoon op uw dashboard.

Dode hoek dedectie en Rear cross-traffic alert

“Waar komt die vrachtwagen vandaan?” Als u in de nieuwe Kia Niro rijdt, kunt u dergelijke gedachten vergeten. De dode hoek dedectie waarschuwt u als andere voertuigen uw blinde hoek binnenrijden. En als u achteruit een parkeervak uitrijdt, kijkt Rear Cross-Traffic Alert ook voor u uit.

8 inch navigatie met Tom Tom live services en Android Auto™

Naast een excellent navigatiesysteem heeft de nieuwe Niro een indrukwekkend connectiviteitspakket om u up-to-date te houden, terwijl Android Auto™ uw smartphone koppelt, zodat u deze handsfree kunt gebruiken.

Draadloos laadsysteem voor smartphones

Al die losse kabels zat? De nieuwe Kia Niro is uitgerust met een draadloze lader. Zodra u uw telefoon er op plaatst, begint het laden, zonder dat er ook maar één kabel hoeft te worden aangesloten.

Automatische noodrem

Veiligheid is teamwerk. Dit systeem in “uw team” is een geweldige hulp. In geval van een onverwacht dreigende aanrijding helpt de Kia Niro u via de automatische noodrem. (1)

JBL Premium Sound System

De nieuwe Kia Niro wordt geleverd met een Premium Sound System: een audiosysteem van JBL met 8 luidsprekers, een uitgangsvermogen van 320 W en een externe versterker. Klinkt goed, niet?